JMK-biblioteket ligger på Karlavägen 104. Foto: Svante Emanuelli © 27 feb 2017
JMK-biblioteket är beläget i Institutionen för mediestudiers lokaler på Karlavägen 104 - endast ett stenkast från Karlaplan. Foto: Svante Emanuelli © 27 feb 2017
 


Read more about the JMK Library »


Studieplatser

Vi har 23 studieplatser i form av enskilda platser och grupprum. Grupprummen är endast till för JMK-studenter. För kopiering finns Printomaten mellan Stora och Lilla redaktionen på plan 4. För att göra utskrifter och kopior krävs det att du har universitetskort.
 

Låna

Universitetskortet fungerar som bibliotekskort vid alla bibliotek vid Stockholms universitet. Här kan du läsa våra låneregler. Mer information om lån. Här söker du böcker och tidskrifter
 

Talböcker

Har du en läsnedsättning och behöver hjälp att komma igång med talböcker? I det digitala biblioteket Legimus finns kurslitteraturen i talboksform. Kontakta biblioteket eller din studievägledare.


Våra samlingar

JMK-biblioteket har böcker och tidskrifter främst inom journalistik samt medie- och kommunikationsvetenskap. Lånetid för böcker är normalt 28 dagar.

Kursbokssamlingen består av den obligatoriska kurslitteraturen på grundnivå samt masternivå och lånetiden för kurslitteratur är sju dagar.
 

Kontakt

E-postadress: biblioteket@ims.su.se


Hitta hit

Besöksadress: Karlavägen 104, plan 4

T-banestation: T-Karlaplan

Buss: Buss 4, hållplats Radiohuset

Karta: Så hittar du hit.