Tidigare studenter tycker

Vad säger tidigare studenter om våra utbildningar?

Sofia K A Hedman

”Som att kliva in i en ny värld”

Sofia Hedman-Martynova läste modevetenskap på Stockholms universitet. Idag jobbar hon som modekurator och utställningsdesigner.

Sebastian Lindholm

”Det passade perfekt!”

Sebastian Lindholm läste en master i MKV på JMK. Idag jobbar han med kommunikation och marknadsföring på läkemedelsföretaget MSD.

Åsa Secher

”Jag blev förälskad i radio”

Det var på JMK som Åsa Secher blev förälskad i radio och hittade sin väg in i Radiohuset. I dag delar hon sin tid mellan Stockholm och New York, tar sin master i journalistik och jobbar för SR:s Studio Ett.

Christian Rossipal

”Filmvetenskapen var lite av ett uppvaknande”

Christian Rossipal tog sin kandidatexamen i filmvetenskap 2015. I dag läser han masterprogrammet och jobbar som frilansare inom filmproduktion.

Michaela Strobel

Michaela jobbar i Bollywood

Michaela Strobel från Tyskland har läst masterprogrammet i Medie- och kommunikationsvetenskap på IMS. Idag bor hon i Bombay, driver en egen mediestudio och jobbar med Bollywoodproduktioner.

Anna Nordbeck

”En bra väg in i arbetslivet”

Anna Nordbeck har läst journalistik som fristående kurser på JMK, med samma innehåll som nu ingår i Journalistprogrammet. Idag jobbar hon som reporter och researcher på SVT:s Dokument inifrån.

Ellinor Eriksson

"En intressant erfarenhet"

Ellinor Eriksson gjorde sitt MFS i Rabat i Marocko på temat medborgarjournalistik.

Isabella Westerberg

"Det var verkligen en upplevelse för livet"

Tidigare JMK-studenten Isabella Westerberg fick ett MFS-stipendium. Här berättar om sina erfarenheter från fältstudien på Sri Lanka.

ina

"Mitt Erasmus-utbyte har bara varit positivt för mig!"

JMK-studenten Ina Kokalari gjorde sitt Erasmus-utbyte vid LUMSA-universitetet i Rom. Här berättar hon om erfarenheterna av utlandsstudierna, utmaningarna med språket och skillnaderna mellan två universitetskulturer.

Utbildningskontakt

För mer information om utbildningar vid IMS, kontakta institutionens studentexpeditioner.