Till höstterminer öppnar sen anmälan ca 15 juli - kolla på su.se/antagning viktiga datumför aktuell info

Till vårterminerca 15 december - kolla på su.se/antagning viktiga datum för aktuell info

Vi har kurser på grund och avancerad nivå. Tänk på att ju tidigare du anmäler dig desto högre upp hamnar du i antagningen.

Hoppas vi ses!

 

Sen anmälan och återanmälan- så funkar det

Har du missat sista anmälningsdag? Utbildningar som har platser kvar efter att urvalet har gjorts kan öppna för sen anmälan.

Läs mer om sen anmälan här

 

Har du missat sista anmälningsdag? Utbildningar där det kan finnas platser kvar efter att urvalet har gjorts öppnar för sen anmälan. Du anmäler dig som vanligt på antagning.se.

Om du är behörig till de utbildningar du sökt, rangordnas du efter det datum du anmälde dig. Under Viktiga datum kan du se när sen anmälan öppnar inför varje termin.

Stockholms universitet tar inte bort några anmälningsalternativ från anmälan. Om du redan sökt 12 alternativ, kan du söka ytterligare 8 efter urval 2 när det gäller höst- och vårterminer. För sommarkurser utökas sökalternativen från 6 till 10.

Sena anmälningar handläggs löpande. Observera att det kan dröja ända fram till terminsstart innan du får besked.

Om du har blivit struken från en utbildning du sökt i tid för att du är obehörig, men nu är behörig, kan du göra en återanmälan. Du kan bara göra en återanmälan till utbildningar som är öppna för sen anmälan.

Läs mer om återanmälan på antagning.se