Ester Pollack/Pysslingen Rudanskolan i Haninge Foto: Fredrik Mårtenson/AcadeMedia
Ester Pollack är kritisk till friskolekoncernen AcadeMedias senaste styrelserekrytering. Foto: Fredrik Mårtenson/AcadeMedia. Montage: Svante Emanuelli

– Hon vet naturligtvis precis vem i myndighetssverige man borde prata med i alla frågor, säger Ester Pollack, journalistikprofessor vid Stockholms universitet och författare till en rapport om svängdörrar mellan politik och näringsliv.

Läs mer: Kraftiga reaktioner efter Academedias värvning av Begler (betallänk)

Andra artiklar i ämnet

Ann-Marie Begler att föreslås som ny styrelseledamot i AcadeMedia (Academedia, 7 sept. 2020)

OPINION: "Öka karantänstiden för politiker som vill gå över till det privata" (IMS hemsida, 22 februari 2018)