Stockholm University transitions to distance learning from 18 March Photo: Andrey Popov © Mostphotos
Stockholm University transitions to distance learning from 18 March 2020. Photo: Andrey Popov © Mostphotos

In English: IMS transitions to distance learning

Genom digital undervisning och examinationer hoppas vi kunna bidra till minskad smittspridning och samtidigt fortsatt kunna bedriva verksamheten.

Många lärare använder sig av e-mötestjänsten Zoom för föreläsningar och seminarier. Bekanta dig redan nu med Zoom, som är kostnadsfritt för studenter vid Stockholms universitet. Den kursansvarige läraren kommer via kurssajten på lärplattformen Athena ge dig instruktioner om hur undervisningen läggs upp. Det kommer vara olika hur kurserna anpassas och det kan ta lite tid innan allt är på plats. Hoppas att du har lite tålamod så löser vi det här så bra som möjligt tillsammans.

• Studievägledarna nås via e-post. Kontaktuppgifter hittar du här (i högerspalten).
  • Studentexpeditionerna är stängda för besök tillsvidare, men nås som vanligt via mejl eller telefon. Kontaktuppgifter hittar du här.
  • Från och med den 18 mars 2020 är våra lokaler i Garnisonen och Filmhuset stängda för besökare.
  • JMK-biblioteket har tills vidare endast öppet för bokade besök. Se bibliotekets webbsida för aktuella öppettider och ytterligare information. Böcker kan även återlämnas vid Stockholms universitetsbibliotek på Frescati, vardagar kl. 10-11 biblioteket

Universitetet samlar sin övergripande information om läget på www.su.se/corona.

Installera och logga in i e-mötestjänsten Zoom
Kom igång med e-mötestjänsten Zoom
Så här kan du studera hemifrån