Oslipat pratar om media Foto: © Humorklubben Oslipat

– Humorklubben bjuder in forskare för att prata om sitt arbete. Detta varvas med ståupp-shower som också fokuserar på det aktuella forskningsämnet för dagen... i detta fall medier. Tanken är att sprida akademiska idéer utanför universitetets väggar. Jag måste säga, att det inte alls var så dumt, skriver Christian Christensen på Facebook.

Oslipat pratar om media 13 februari 2019

Medverkande komiker: Josefin Johansson, Anton Magnusson, Branne Pavlovic, Elinor Svensson och Fritte Fritzson.

Medverkande forskare: Alexandra Borg, lektor vid Litteraturvetenskapliga institutionen vid Uppsala Universitet och Christian Christensen, professor i journalistik vid Stockholms universitet.

Humorklubben Oslipat startade 2012 i Uppsala och drivs även i Malmö, Stockholm, Jönköping och Landskrona. Klubben drivs av Fritte Fritzson och Marcus Johansson. Sedan 2015 arrangerar Oslipat även Svenska Standupgalan, ståuppsveriges äldsta och största pris.