Ekonomi

Finansiella rapporter Foto: Sergey Nivens © 2010 Mostphotos
20-kronorssedel med Astrid Lindgren som motiv. Foto: Michael Erhardsson © Mostphotos

Kommande Primula-deadlines

I början av varje månad har du möjlighet att registrera utlägg och reseräkningar i det personal-administrativa systemet Primula. Vid samma tillfälle kan du också lämna in underlag för registrering av timlöner (t.ex. tentamensvakter och externa lärare).

Kvinna som ser bekymrat på sina räkningar Foto: Andrey Popov © 2014 Mostphotos

Så redovisar du dina kvitton i Primula

Hur redovisar man egentligen sina utlägg och reseräkningar i Primula? Följ vår guide i 8 steg. Glöm inte att registrera dina kvitton senast den 10:e i varje månad om du vill ha ersättningen utbetald med din lön i slutet av månaden.

Lathund kontosträngar Primula - MODE

Lathund för kontosträngar i Primula

Här hittar du olika kontosträngar för dina Primula-ärenden. Notera att det finns en tabell för Enheten för journalistik, medier och kommunikation, en andra för Enheten för filmvetenskap och till sist en tredje för Centrum för modevetenskap.

Fakturadress

Här är institutionens fakturaadress.

Inköp och upphandling

Stockholms universitet är en statlig myndighet. Detta innebär att vi som anställda har skyldighet att följa lagen om offentlig upphandling och de ramavtal som finns för offentlig sektor samt inom universitetet. Här har vi samlat några av de vanligaste beställningarna och beskriver hur ni går tillväga för att handla rätt.

Riktlinjer för externa lärares fakturering

Här kan du som arbetar som extern lärare vid institutionen se hur du enklast kan fakturera oss.