Nyheter från Enheten för journalistik, medier och kommunikation

6. Nyheter
  7. Nyheter från Enheten för journalistik, medier och kommunikation

Nyheter från Enheten för journalistik, medier och kommunikation

• Michael Westerlund Foto: Niklas Björling Forskning om självmordstankar kan rädda liv 2017-12-15 – Det finns nästan alltid en chans att bryta kedjan mot ett självmord, i synnerhet eftersom självbevarelsedriften är så stark hos människor, säger forskaren Michael Westerlund som forskar inom digital kommunikation om självmord, till Universitetsnytt.
  • Collage of European right-wing parties political posters The Mainstreaming of Extreme Right-wing Populism 2017-12-15 Welcome to a public lecture at Stockholm University on February 7 with Bonnier Guest Professor Bart Cammaerts, LSE, about "The Mainstreaming of Extreme Right-wing Populism".
  • James Losey Foto: Okänd USA: Imorgon avgörs internets framtida inriktning 2017-12-13 Imorgon kan den amerikanska radio- och telestyrelsen FCC komma att upphäva den lag som garanterar nätneutralitet i USA. Doktoranden James Losey, Stockholms universitet, kommenterar detta i Morgon i P4 Västernorrland där han uttrycker oro för de möjliga konsekvenserna av ett sådant beslut.
  • James Losey Photo: Simon Schöpf USA: Framtiden för det fria internet avgörs 2017-12-13 På torsdag röstar den amerikanska radio- och telestyrelsen om nätneutralitetens framtid. Det fria internets framtid kan äventyras, rapporterar DN. Enligt doktoranden James Losey riskerar internet att bli mer stängt utan nätneutralitet.

Studentarbeten