Internt

Dokument och miniräknare Foto: Andrey Popov © 2014 Mostphotos

Registrera dina kvitton i Primula senast 9 augusti

Nästa deadline för registrering av julis timlöner, utlägg och reseräkningar i personalsystemet HR Primula är den 9 augusti.

Elektriker Foto: Angel Nieto © 2012 Mostphotos

Oljud och störningar i biblioteket under juni och juli

För att förbättra ljus- och luftkvalitet i Frescatibiblioteket kommer det under juni och juli genomföras arbete med el och ventilation vilket eventuellt kan orsaka oljud och störningar.

En gammal svart vintage Rotarys stil telefon Foto: Arena Creative © 2010 Mostphotos

Telefonitips inför sommaren

Inför sommaren vill vi passa på att informera om sådant som kan vara bra att tänka på när det gäller anknytningar och frånvaromeddelanden. In English: Before you go on holiday...

Tre Beagle-valpar Foto: Volodymyr Melnyk © 2015 Mostphotos

Ta hjälp av lathund vid DiVA-registrering

Här hittar du 3 lathundar som visar hur du ska göra när du ska registrera dina publikationer i DiVA. In English: Instructions for registration in DiVA

Nya digitala verktyget Grow Kudos

Nå ut med din forskning – och mät resultatet

Behöver du stöd med att öka synligheten av din eller institutionens forskning och vill få en överblick av spridningen, är verktyg som Grow Kudos och Altmetric Explorer for institutions (EFI) användbara digitala verktyg i ett initialt skede av detta arbete. 

Du och din arbetsplats - info till dig som anställd

I häftet "Du och din arbetsplats" hittar du en sammanfattning av anställningsvillkoren vid Stockholms universitet med allmänna bestämmelser, anställningsformer, arbetstider, sjukdom och läkarvård, olika typer av ledighet, semester samt, försäkringar och pension.

Ny lärplattform ersätter Mondo

Sedan 2007 finns Mondo som universitetets centralt erbjudna lärplattform. Mondo fokuserar på pedagogiska, snarare än på studieadministrativa funktioner och används av ungefär hälften av universitetets studenter. Utöver Mondo används ett antal andra systemlösningar på några institutioner.